Брза и лесна сертификација!

Направете брза сертификација на вашите органски производи и впишете се на листата на органски производители со наша помош.

Органско производство

Сертификација на вашите органски производи во земјата и странство.

Дунавска соја и не ГМ

Станете член на здружението Дунав Соја за да добиете сертификат.
+
0
ГОДИНИ ВО БИЗНИС
+
0
ИЗДАДЕНИ СЕРТИФИКАТИ
+
0
h
КОНТРОЛИ
+
0
ЗЕМЈИ

За нас

Organic Control System doo е контролна организација за органско производство. Основана е во јуни 2003 година и веќе истата година ангажира експерти од еминентна контролна куќа од Германија за да ги обучуваат своите вработени и да им овозможат да вршат контролни и сертифицирани задачи во согласност со стандардите на ЕУ и Америка. Учествуваме во проекти кои помагаат во развојот на органското производство. Редовно објавуваме новости за да им помогнеме на нашите клиенти да бидат информирани за најновите случувања во областа на органското производство.